Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Home of fashion

Home of fashion

Örömmel jelentjük, hogy október elsejétől új helyen, a belváros szívében találhatóak az ékszereink!

A HoF - Home of Fashion üzlete ma már a legtöbb tehetséges magyar designert tömörítő multibrand üzlet, ahol az aktuális kollekciók mellett egyedi ötletek és igények megvalósítására is vállalkoznak a tervezők, mindezt frekventált helyen, a belváros szívében, a Bécsi utcában. A hatalmas termékpalettának köszönhetően tetőtől talpig felöltözhetnek a design-érzékeny érdeklődők, hiszen mind stílusban mind árkategóriában különböző ruha és kiegészítő alkotók teszik ki a HoF tervezői csapatát, mindemellett az üzlet rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy vásárlói a lehető legmagasabb szintű kiszolgálásban részesüljenek.  
 
A HoF - Home of Fashionben mindig történik valami, tehát ha szeretnél magyar designerekkel találkozni és Te is belekóstolnál a pezsgő magyar divatéletbe, akkor itt a helyed!
 
2019.10.03-án 17 órától egy kis welcome party-val készülünk minden kedves érdeklődőnek. A jó hangulatról és a buborékos italról a Hungária gondoskodik :) Gyertek, várunk mindenkit szeretettel egy koccintásra! 
Tartalomhoz tartozó címkék: #Minta címke #Minta címke 2