Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szállítási információk

Minden ékszerünk méretre, egyedileg készül, így a szállítási idő 2-3 hetet vehet igénybe, amennyiben van raktáron, úgy akár már a megrendelés napján feladásra kerülhet a kért termék, a raktárkészletről minden esetben érdeklődjön előre a megadott elérhetőségek egyikén.

A megrendelt termékeket a termékre vonatkozó eredettanúsítvánnyal együtt a termékek sértetlenségét megőrző csomagolásban – gyűrűknél, egyedi készítésű, logózott fadobozban, nyakláncnál és fülbevalónál, logózott díszdobozban - adjuk át a fuvarozónak kiszállításra. A megrendelt termék(ek)et a Magyar Posta Zrt. szállítja házhoz. Gőgh Levente e.v. a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a Magyar Posta Zrt. saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg. A Magyar Posta Zrt. általában az átadást követő 1 munkanapon belül kiszállítja a csomagot.

Kérjük a csomag sértetlenségét a kézbesítő jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációra, illetve az alább szabályozott elállásra a termék sérülése okán akkor van lehetősége a vevőnek, ha a csomag fizikai sérüléséről szóló jegyzőkönyvet a reklamációval, illetve az elállásról szóló nyilatkozatával együtt részünkre bemutatja. Az elállás jogának esetleges gyakorlásának megkönnyítése végett, kérjük, hogy a küldemény átvételének időpontjáról a kézbesítőtől kérjen igazolást, de legalább kérje meg a kézbesítőt, hogy írja alá dátumozva az átvett küldemény csomagolását, vagy az átvételi elismervény vevőnél maradó példányát , amelyeket kérjük őrizzen meg. Amennyiben élni kíván az alábbi elállási jogával, úgy ezen igazolás másolatát is mellékelje elállási nyilatkozatához