Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Privát tanácsadás

Hamarosan nyíló üzletünkben lehetőségünk lesz a személyes jelenlétre, megkönnyítve vásárlóinkkal való kommunikációt. Mivel az ékszereink nagy része határozott színvilággal rendelkezik, nem mindig könnyű a döntés, hogy melyiket is válasszuk. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, egy úgynevezett tanácsadással. Egy nagy tükör és a fényes, világos tér könnyíti meg, a legjobban passzoló szín kiválasztását. Sorra vesszük a napi öltözködési szokásodat, milyen színekben érzed a legjobban magad, milyen színeket hordasz a hétköznapokban. Igény esetén egy profi színtanácsadóval is van lehetőség konzultálni, akivel közösen megállapíthatod, milyen színtípusba is tartozol (ezt az igényt előre kell jelezni és külön díja van). Felpróbálhatod az összes ékszerünket, kombinálva őket akár egy ruhával, táskával, mindennel, ami az üzletben megtalálható. Ékszereink tökéletes kiegészítői lehetnek egy egyszerű hétköznapi farmer póló szettnek is, de akár egy elegáns esti party outfittet is garantáltan feldobnak.

A tanácsadásra az alábbi linken tudsz regisztrálni, hozzád igazodva keresünk egy privát időpontot a nyitvatartási időn kívül, hogy senki se zavarhasson minket és csak Rád koncentrálhassunk! A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi linken tudsz:

https://larbredesign.booked4.us

Gyere el hozzánk és találjuk meg közösen a hozzád legjobban illő ékszert, amit boldogan viselsz akár a hétköznapokon, akár egy különleges alkalomkor!